Idræt i dagtimerne
22
22
23
23
22
21
22
22
Idræt for alle

Stafet for livet

Lørdag/søndag d. 17. – 18. august

Kom og fejr livet og kæmp imod kræften

SFL er en folkefestlig dag fyldt med musik, underholdning, motion og fokus på kampen mod kræft. Kræften hærger døgnet rundt, derfor skal vi sammen kæmpe i et døgn. I et døgn skal holdene hele tiden have en ”stafet” i gang på Vejle Stadion. Afhængig af antal deltagere giver det 1-2 timers gang/løb til hver fordelt over døgnet. Arrangementet afholdes nu i 81 byer i Danmark og kommer i år for 5. gang til Vejle. Og naturligvis skal Idræt i dagtimerne repræsenteres med et hold her igen i år. Se mere på www.stafetforlivet.dk.

Sted: Vejle Stadion
Tid: kl. 11.00 lørdag – 11.00 søndag
Pris: 100 kr. (50 kr. for børn under 18 år) Hold t-shirt både til børn og voksne kan købes for 75 kr., og størrelse skal oplyses ved tilmelding.
Tilmelding: På kontoret senest d. 21. juni. Minimum 24 deltagere. Gæster, børn og børnebørn er også velkommen. Få folder på kontoret eller hent den her.

OBS! Infomøde mandag d. 3. juni kl. 10 i lokalet ved siden af kontoret i Sundhedshus Vejle. Her kan du høre lidt mere, inden du endeligt tilmelder dig – tilmelding til infomødet er ikke nødvendig!