Idræt i dagtimerne
22
23
23
22
22
21
22
22

Idræt i dagtimernes persondatapolitik

 

Nedenfor finder du Idræt i dagtimerne Vejles persondatapolitik beskrevet. Hvis du har spørgsmål til persondatapolitikken, kan du kontakte os via følgende oplysninger:

Idræt i dagtimerne
Vestre Engvej 51F
7100 Vejle
Tlf.: +4575720511 eller mobil: +4520450511
Email: info@iidvejle.dk

 

Hvilke oplysninger opsamles og hvorfor

Vi registrerer, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsmail, SMS-service i forbindelse med aflysninger og mail-service i forbindelse med aflysninger.


Efterhånden som du navigerer rundt på vores hjemmeside, opsamler vi løbende oplysninger om dit besøg. Disse data bruges til at analysere dit besøg på hjemmesiden.

Analyserne bruges til at forbedre brugeroplevelsen for vores besøgende på hjemmesiden. De oplysninger der opsamles passivt via navigering på hjemmesiden, bliver indsamlet således, at de ikke kan bruges til at identificere enkeltpersoner.


Vi registrere dine oplysninger ved køb af medlemskab eller arrangementer via hjemmesiden, så vi kan kontakte dig i forbindelse med dit køb.
De data, der indsamles ved køb på hjemmesiden, er følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Fødselsår

 

Hvor lang tid opbevares persondata

Vi opbevarer persondata i 5 år fra sidste registrering af køb eller lignende.


Hvordan opbevares data

Vi benytter ”firewalls” for at beskytte vores interne datasystemer og derigennem dine personoplysninger.
En ”firewall” er en barriere, der skal forhindre uvedkommende adgang til systemet.

 

Hvem bruger oplysningerne

Alle oplysninger, der opsamles i forbindelse med brug af vores hjemmeside, samt medlemsprogrammet, Conventus, SMS-service og Mail-program, bliver kun brugt til disse formål og videregives derfor ikke til tredjepart.

 

Indsigt og indsigelser

De oplysninger, der indtastes ved bestilling af en ydelse eller medlemskab hos Idræt i dagtimerne, gemmes i vores systemer. Som registreret, har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelser mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Hvis du ønsker at blive slettet fra vores register, skal du sende et brev til ovenstående adresse eller mail. På samme måde opnås kontakt til den dataansvarlige.

 

Cookies

En cookie, er en lille tekstfil (et stykke data), som gemmes på din computer via din browser. Det er en udbredt teknik, der bruges til at sætte os i stand til at give dig tilpassede informationer fra vores internetside. Du kan indstille din browser til at give dig besked, når du modtager en cookie, så du får mulighed for at acceptere det.